FOTO. Poliţia olandeză a descoperit „cel mai mare” laborator de metamfetamină din ţară. Ce cantitate de droguri producea zilnic

  • Laboratorul avea două camere mari de depozitare
  • Era capabil să producă 100 de kilograme de droguri sintetice pe zi
  • Un polonez a fost arestat la faţa locului
  • Poliţia olandeză încearcă să destructureze reţeaua ilegală de traficanţi
2924 afișări
Imaginea articolului FOTO. Poliţia olandeză a descoperit „cel mai mare” laborator de metamfetamină din ţară. Ce cantitate de droguri producea zilnic

Sursa foto: profimedia

Poliţia olandeză a descoperit un laborator imens folosit pentru producerea de droguri sintetice. Poliţiştii au reuşit să afle locaţia după ce au decriptat o serie de mesaje ale reţelei ilicite de traficanţi.

Laboratorul a fost folosit pentru a produce cantităţi mari de metamfetamină cristalizată. Ca structură, în două camere interconectate se aflau dispozitivele de preparare a drogurilor.

Poliţia a declarat într-un comunicat că această captură este un nou record pentru Olanda. Distrugerea locaţiei va dura o săptămână.

Laboratorul producea peste 100 de kilograme zilnic de droguri sintetice cu o valoare comercială de aproximativ 1 milion de euro. Din primele cercetări, nu a relevat durata de funcţionare a locaţiei ilegale.

La faţa locului a fost arestat un cetăţean polonez în vârstă de 62 de ani, care locuia într-una din construcţiile aflate în locaţie, relatează Deutsche Welle.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici