FOTO, VIDEO Ce face Barack Obama acum că nu mai deţine funcţia de preşedinte al Statelor Unite

Barack Obama, fostul preşedinte al SUA , se distrează de minune acum că nu mai deţine cea mai importantă funcţie din Statele Unite, scrie harpersbazaar.com.

4322 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Ce face Barack Obama acum că nu mai deţine funcţia de preşedinte al Statelor Unite

Ce face Barack Obama acum că nu mai deţine funcţia de preşedinte al Statelor Unite (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Fostul lider al SUA profită de timpul liber pentru a se relaxa şi a ales un mod inedit pentru acest lucru: sporturi nautice alături de omul de afaceri Richard Branson, pe Insulele Virgine Britanice.

Obama i-a povestit lui Branson că ultima oară când a făcut surf a fost în Hawaii, cu mult timp înainte de a deveni preşedintele Statelor Unite.

”Pentru următorii opt ani nu a avut şansa să facă surf din nou sau să se bucure de sporturile nautice ori alte lucruri care să îi facă cu adevărat plăcere", a spus Branson.

Totuşi, după mai bine de opt ani lipsiţi de exerciţiu, Barack Obama se descurcă de minune:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici