Francois Hollande condamnă vehement utilizarea forţei împotriva manifestanţilor din Ucraina

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a condamnat "cu cea mai mare fermitate" violenţele forţelor de ordine împotriva manifestanţilor de la Kiev.

72 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande condamnă vehement utilizarea forţei împotriva manifestanţilor din Ucraina

Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cer autorităţilor ucrainene să găsească rapid calea dialogului şi a păcii", a spus Hollande, citat de AFP.

"O mare ţară precum este Ucraina, care aspiră la găsirea unui loc pe scena europeană şi internaţională, trebuie să pună capăt acţiunilor de acest fel", a adăugat preşedintele Franţei.

"După cum am anunţat şi cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, Uniunea Europeană rămâne pe deplin disponibilă semnării unui acord de asociere cu Ucraina", a subliniat Hollande.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici