VIDEO  Gorbaciov, într-o reclamă americană: „Mulţumită lui avem multe lucruri, precum pizza”

În timpul vieţii, fostul preşedinte al URSS a făcut reclamă la Pizza Hut, postură de neconceput în cazul lui Putin, aflat la cuţite cu americanii, şi nu numai, după invazia demarată în Ucraina pe 24 februarie.

1223 afișări
Imaginea articolului Gorbaciov, într-o reclamă americană: „Mulţumită lui avem multe lucruri, precum pizza”

Gorbaciov, într-o reclamă americană: „Mulţumită lui avem multe lucruri, precum pizza”

O reclamă ironică, dar cu o aromă extrem de realistă, este cea care îl are în rolul principal pe fostul preşedinte rus Mihail Gorbaciov, decedat marţi seară.

Reclama în cauză este la Pizza Hut, un cunoscut lanţ de restaurante din SUA care ateriza în Rusia în 1977.

În reclamă îl vedem pe Gorbaciov stând la o masă cu nepoata lui şi mâncând o pizza.

Nu departe, o familie îl recunoaşte şi între ei se naşte o dezbatere aprinsă: „Ne-a adus ţara în haos!”, „Nu, ne-a dat libertate!”.

O doamna mai în vârstă trage concluzia: „Mulţumită lui avem atâtea lucruri, precum Pizza Hut!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici