Grecia închide graniţa pentru vizitatorii dintr-o ţară vecină cu România, după o creştere alarmantă a cazurilor

  • Grecia nu va permite accesul vizitatorilor sârbi începând cu 6 iulie până pe 15 iulie, a declarat guvernul duminică.
  • Mişscare este menită să reducă răspândirea coronavirusului în perioada de vârf a turismului.
  • Serbia a declarat vineri o stare de urgenţă în Belgrad, reimpunând unele restricţii pentru încetinirea răspândirii COVID-19 după o explozie a infecţiilor în Capitală.
13387 afișări
Imaginea articolului Grecia închide graniţa pentru vizitatorii dintr-o ţară vecină cu România, după o creştere alarmantă a cazurilor

Grecia închide graniţa pentru vizitatorii dintr-o ţară vecină cu România, după o creştere alarmantă a cazurilor

Atena a declarat că toate călătoriile non-esenţiale din Serbia vor fi suspendate începând de luni. Restricţia include toate punctele de graniţă.

Grecia, care a ieşit dintr-o criză a datoriilor după un deceniu în 2018, se bazează foarte mult pe turism. Ţara a ridicat mare parte din restricţiile de călătorie la 1 iulie, dar a spus că va examina situaţia frecvent.

„Guvernul, în coordonare cu autorităţile relevante, analizează şi evaluează constant datele, pentru a deschide graniţele vizitatorilor străini, fără a compromite sănătatea publică”, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului duminică.

Până în prezent, naţiunea mediteraneană a reuşit să reducă răspândirea virusului având aproximativ 3.500 de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici