Guvernul din Singapore îşi justifică tăcerea în cazul accidentului unei maşini a ambasadei române

Ministrul Justiţiei din Singapore a explicat duminică motivele pentru care Guvernul său a păstrat tăcerea în accidentul în care a fost implicată o maşină a ambsadei române, afirmând că Executivul nu are dreptul de a stabili cine este vinovat, relatează The Straits Times, în ediţia online.

21 afișări
Imaginea articolului Guvernul din Singapore îşi justifică tăcerea în cazul accidentului unei maşini a ambasadei române

Guvernul din Singapore îşi justifică tăcerea în cazul accidentului unei maşini a ambasadei române (Imagine: Asiaone)

El a declarat că Guvernul nu poate stabili cine este vinovat într-un dosar penal. "Nu este corect sau adecvat ca Guvernul să stabilească vinovăţia. Dar este corect şi adecvat ca Guvernul să investigheze faptele complet, să pună înainte faptele şi să ia măsurile adecvate", a declarat el.

Accidentul în care a fost implicată o maşină a ambasadei române din Singapore s-a soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor două.

Atenţia publică a fost însă atrasă de dezvăluirea că maşina ar putea să nu fi fost furată, aşa cum pretinde însărcinatul cu afaceri al ambasadei române, Silviu Ionescu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici