Hamas susţine că a lansat mai multe rachete către un oraş din Israel

Oraşul Aşkelon din centrul Israelului este vizat de un atac masiv cu rachete lansate de Hamas, susţine grupul palestinian, potrivit Sky News.

171 afișări
Imaginea articolului Hamas susţine că a lansat mai multe rachete către un oraş din Israel

Hamas susţine că a lansat mai multe rachete către un oraş din Israel

Hamas susţine că aripa sa armată, al Qassam Brigades, efectuează un „baraj de rachete” în oraşul Aşkelon, aflat în apropierea graniţei cu Gaza.

„Brigăzile Al Qassam bombardează Ashkelon cu un baraj de rachete ca răspuns la masacrele sioniste împotriva civililor”, se arată într-un comunicat al Hamas.

Forţele de Apărare Israelului au anunţat că sirenele apărării antiaeriene au pornit în oraş la or locală 13:00. Ulterior, nu au fost oferite detalii despre atac sau despre eventualele daune.

Ashkelon este un oraş situat pe litoralul Mării Mediterane. Oraşul este protejat de sistemul de apărare Iron Dome al Israelului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici