Haos pe aeroporturile din Marea Britanie. Traficul aerian a fost perturbat

O problemă la controlul traficului aerian a cauzat întârzieri şi anulări ale zborurilor.

569 afișări
Imaginea articolului Haos pe aeroporturile din Marea Britanie. Traficul aerian a fost perturbat

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie. Traficul aerian a fost perturbat

Compania care furnizează servicii de control al traficului aerian din Marea Britanie a raportat luni o problemă tehnică ce a cauzat perturbarea zborurilor din întreaga ţară, scrie CNBC, citat de ZF.

„În prezent, ne confruntăm cu o problemă tehnică şi am aplicat restricţii privind fluxul de trafic pentru a menţine siguranţa”, a precizat NATS într-un comunicat. „Inginerii lucrează pentru a găsi şi remedia defecţiunea.”

Aeroportul Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al Londrei, a declarat că „se confruntă cu întârzieri şi sunt posibile anulări ale zborurilor”, în timp ce Aeroportul Luton a explicat că dificultăţile tehnice „afectează spaţiul aerian din Regatul Unit, ducând la întreruperi ale zborurilor”.

Într-un mesaj pe site-ul Flightradar24, aplicaţie ce urmăreşte live zborurile, se arată că aeroporturile din Marea Britanie, inclusiv Heathrow, par să „limiteze în mod semnificativ plecările”, deşi sosirile se desfăşoară normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici