Hillary Clinton, desemnată secretar de Stat în administraţia Obama

Preşedintele american ales, Barack Obama, a desemnat-o pe fosta sa rivală democrată Hillary Clinton la conducerea diplomaţiei în viitoarea sa administraţie, în timp ce actualul secretar al Apărării, Robert Gates, îşi va menţine funcţia.

19 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, desemnată secretar de Stat în administraţia Obama

Hillary Clinton, desemnată secretar de Stat în administraţia Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obama a anunţat luni într-un comunicat că o desemnează pe Hillary Clinton în postul de secretar de Stat.

De asemenea, el a precizat că îl va menţine în funcţie pe Robert Gates, actualul secretar al Apărării.

Obama l-a desemnat pe generalul în rezervă James Jones pentru a fi consilierul său pentru securitate naţională şi pe Eric Holder pentru postul de secretar al Justiţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici