Hillary Clinton, egalată într-un sondaj la nivel naţional de Barack Obama

Senatorul democrat Barack Obama, care a câştigat sâptămâna trecută adunarea electorală din statul Iowa, a egalat-o pe Hillary Clinton la nivel naţional, potrivit unui sondaj Gallup citat de USA Today.

1 afișare
Imaginea articolului Hillary Clinton, egalată într-un sondaj la nivel naţional de Barack Obama

Hillary Clinton, egalată într-un sondaj la nivel naţional de Barack Obama

Potrivit unui nou sondaj Gallup, senatorul de Illinois, Barack Obama, beneficiază de 33 la sută din intenţiile de vot, la egalitate cu Clinton, care în urmă cu trei săptămâni avea un avantaj de 15 puncte.

Fostul senator John Edwards a înregistrat o creştere de cinci procente la nivel naţional, ajungând la 20 la sută, potrivit studiului Gallup.

Candidatul republican Mike Huckabee, care a obţinut victoria în Iowa, este creditat cu 25 la sută din intenţiile de vot, în timp ce lui Rudolph Giuliani, fostul primar al oraşului New York, îi reveneau 20 la sută, iar senatorului de Arizona, John McCain, 19 procente.

Hillary Clinton este devansată cu zece procente de Obama în statul New Hampshire, unde se desfăşoară alegeri primare marţi, potrivit mai multor sondaje, printre care şi unul Gallup publicat duminică de USA Today.

Clinton a adoptat timp de mai multe luni o imagine dură, disciplinată, însă o altfel de atitudine a ieşit la iveală în momentul în care o femeie a întrebat-o despre cum face faţă problemelor înregistrate în campanie.

"Am atâtea oportunităţi de la această ţară. Pur şi simplu nu vreau să văd cum pierdem teren", a declarat Clinton, vizibil emoţionată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici