Hillary Clinton va încerca să elimine vizele pentru români, dacă va deveni preşedinte al SUA

Politicianul democrat Hillary Clinton a promis că dacă va deveni preşedinte al Statelor Unite va încerca să elimine vizele pentru cetăţenii români, bulgari şi polonezi care călătoresc în SUA, relatează Radio Polonia.

7 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton va încerca să elimine vizele pentru români, dacă va deveni preşedinte al SUA

Hillary Clinton va încerca să elimine vizele pentru români, dacă va deveni preşedinte al SUA (Sursa: Mediafax Foto)

Într-un comunicat trimis Radio Polonia, Clinton a declarat că susţine eforturile de renunţare la vize pentru aliaţii din Europa Centrală şi de Est.

"Hillary Clinton promite că va coopera strâns cu aceste ţări pentru sporirea securităţii Statelor Unite şi pentru a le ajuta să obţină acelaşi statut ca şi restul ţărilor UE", precizează postul de radio citat.

Şi Barack Obama, adversarul lui Hillary Clinton în cursa pentru desemnarea candidatului democrat la preşedinţie, a promis să elimine vizele de care au nevoie cetăţenii acestor ţări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici