Hotelul din Praga unde este cazat Barack Obama, supravegheat în permanenţă de poliţie

Hotelul Hilton din Praga, unde preşedintele american Barack Obama este cazat pe parcursul vizitei sale în Cehia, este supravegheat în permanenţă de poliţie, iar străzile care duc la hotel sunt blocate şi păzite de două vehicule blindate, relatează MEDIAFAX Cehia.

56 afișări
Imaginea articolului Hotelul din Praga unde este cazat Barack Obama, supravegheat în permanenţă de poliţie

Hotelul din Praga unde este cazat Barack Obama, supravegheat în permanenţă de poliţie (Imagine: Mediafaxfoto.cz)

Zona din jurul hotelului este păzită de poliţişti, care asigură securitatea începând de joi dimineaţă.

Intrarea în hotelul Hilton este securizată prin bariere mobile din metal, în timp ce poliţia efectuează controale la toate maşinile care intră în hotel.

"În cursul după-amiezii, securitatea va fi mai intensă, dar totul va fi coordonat în funcţie de situaţie", a declarat pentru Mediafax Cehia unul dintre poliţiştii care păzesc hotelul.

Există unele limitări de trafic în Praga, din cauza vizitei preşedintelui Barack Obama şi a omologului său rus, Dmitri Medvedev, care au semnat, joi, în capitala cehă, noul tratat de reducere a armelor nucleare START.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici