Hoteluri din Washington D.C., evacuate din cauza unui incendiu izbucnit în apropiere de Casa Albă

Două hoteluri din capitala federală americană au fost evacuate, în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă seara la un transformator subteran aflat în apropierea Casei Albe, relatează CNN.

23 afișări
Imaginea articolului Hoteluri din Washington D.C., evacuate din cauza unui incendiu izbucnit în apropiere de Casa Albă

Hoteluri din Washington D.C., evacuate din cauza unui incendiu izbucnit în apropiere de Casa Albă (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Flăcările au izbucnit în jurul orei locale 20.00 (3.00, ora României), pe un trotuar aflat în apropierea Casei Albe.

Departamentul pompierilor din Washington D.C. a precizat că echipele de intervenţie au evacuat hotelurile Willard Intercontinental şi W, iar mai multe clădiri au rămas fără curent electric.

Purtătorul de cuvânt al pompierilor a afirmat că incendiul a fost controlat în cea mai mare parte şi nu s-a soldat cu victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici