Igor Dodon a transmis preşedintelui Iohannis condoleanţe pentru victimele furtunii de duminică

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, i-a trimis, luni, un mesaj preşedintelui Iohannis un mesaj de condoleanţe pentru victimele furtunii care a afectat vestul României, mesaj în care îşi exprimă solidaritatea cu poporul român.

1316 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon a transmis preşedintelui Iohannis condoleanţe pentru victimele furtunii de duminică

Igor Dodon a transmis preşedintelui Iohannis condoleanţe pentru victimele furtunii de duminică

”Am aflat cu deosebită tristeţe despre urmările furtunii violente din 17 septembrie a.c., care a făcut ravagii şi a provocat pierderi tragice de vieţi omeneşti, răniţi şi importante daune materiale în România, afectînd în mod special Vestul ţării”, se arată în mesajul lui Dodon.

Igor Dodon i-a transmit omologului său român solidaritatea şi compasiunea poporului Republicii Moldova

”În aceste clipe grele, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, ţin să exprim întreaga noastră compasiune şi solidaritate cu poporul român. Totodată, Vă rog, Excelenţă, să transmiteţi familiilor şi rudelor celor care au avut de suferit sincerele noastre condoleanţe, iar celor răniţi însănătoşire grabnică”, a încheiat preşedintele moldovean.

În urma furtunilor de duminică din vestul ţării, opt persoane au murit, iar alte 137 au fost rănite, fiind afectate 212 localităţi din 15 judeţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici