IMAGINI DE GROAZĂ: Ce film au postat poliţiştii pe internet într-o campanie împotriva alcoolului - VIDEO

Poliţia Transporturilor din Marea Britanie a publicat imagini cu un incident extrem de grav petrecut într-o staţie de tren cu scopul de a conştienţiza cetăţenii asupra pericolelor la care se expun în perioada petrecerilor de Crăciun.

6861 afișări
Imaginea articolului IMAGINI DE GROAZĂ: Ce film au postat poliţiştii pe internet într-o campanie împotriva alcoolului - VIDEO

IMAGINI DE GROAZĂ: Ce film au postat poliţiştii pe internet într-o campanie împotriva alcoolului - VIDEO

O femeie aflată în mod evident sub influenţa alcoolului coboară din tren, după o noapte petrecută în oraş, apoi îşi pierde echilibrul şi se rostogoleşte sub vagon, povesteşte Daily Mail.

Tragedia a fost evitată datorită celorlalţi parageri, care au oprit trenul şi au scos femeia de sub roţile vagonului.

Imaginile de la camera de supraveghere au fost postate pe internet la cererea femeii, astfel încât poliţia să poată să îi avertizeze pe ceilalţi de pericolele la care se expun dacă exagerează cu băutura la petrecerile de Crăciun.

În filmuleţ se vede cum tânăra coboară din tren la staţia Barnsley. La început femeia pare să fie în regulă însă, apoi, încearcă că caute ceva în poşetă şi îşi pierde echilibrul.

Aparent, este atât de beată încât nu reuşeşte să-şi oprească rostogolirea spre marginea peronului şi cade în golul dintre vagon şi platformă.

După salvare, ea a fost dusă la spital cu tăieturi şi vânătăi.

Operaţiunea de salvare a fost atât de rapidă încât trenurile au fost amânate doar cu 20 de minute.

Ofiţerii de la Poliţia Transporturilor au postat acest filmuleţ pe internet pentru a reaminti tinerilor pericolele la care se expun atunci când depăşesc limitele cu alcoolul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici