Împuşcăturile din spitalul american: atacatorul a vrut să se răzbune pe medicul său

  • Bărbatul înarmat care miercuri a ucis doi medici şi alte două persoane într-un spital din Oklahoma a vrut să se răzbune.
  • El i-a reproşat unui medic că i-a provocat dureri în urma unei recente operaţii la spate, a declarat un şef al poliţiei, potrivit CNN.
1004 afișări
Imaginea articolului Împuşcăturile din spitalul american: atacatorul a vrut să se răzbune pe medicul său

Trăgătorul, Michael Louis, despre care poliţia a declarat că s-a sinucis după ce a împuşcat mai multe persoane, cumpărase legal, chiar în cursul după-amiezii, una dintre armele de foc folosite în masacru. Este vorba despre o puşcă de tip AR-15, a declarat şeful poliţiei oraşului Tulsa, Wendell Franklin, în timpul unei conferinţe de presă.

Louis a intrat în clădirea unui cabinet medical din campusul spitalului Saint Francis din Tulsa, miercuri după-amiază, şi i-a împuşcat pe chirurgul său, doctorul Preston Phillips, şi pe alte trei persoane, a declarat Franklin.

Celelalte trei victime din clădirea Natalie Medical Building au fost medicul Stephanie Husen, recepţionera Amanda Glenn şi pacientul William Love, au declarat autorităţile.

Ofiţerii au găsit o scrisoare asupra lui Louis care „arăta clar că a venit cu intenţia de a-l ucide pe doctorul Phillips şi pe oricine îi stătea în cale", a mai spus Franklin.

„L-a învinovăţit pe doctorul Phillips pentru durerea continuă în urma operaţiei", a mai spus Franklin.

Un număr nespecificat de alte persoane au fost rănite în schimbul de focuri de armă, care a avut loc în birourile Clinicii Warren, la etajul al doilea al clădirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici