Imunologul Anthony Fauci s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a primit o doză din serul produs de Moderna

  • Anthony Fauci s-a vaccinat împotriva coronavirusului.
  • Medicul a primit o doză din vaccinul produs de Moderna.
  • Anthony Fauci are 79 de ani şi este consilierul Casei Albe pe probleme de coronavirus.
1487 afișări
Imaginea articolului Imunologul Anthony Fauci s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a primit o doză din serul produs de Moderna

Profimedia

Imunologul american Anthony Fauci, în vârstă de 79 de ani, o persoană foarte respectată în Statele Unite şi consilier al Casei Albe pe problema epidemiei de Covid-19  a fost vaccinat marţi împotriva coronavirusului, relatează Le Figaro.

Este un gest simbolic pentru restul ţării, pentru a arăta că am încredere în siguranţa şi eficacitatea acestui vaccin şi vreau să îi încurajez pe toţi cei care au posibilitatea de a fi vaccinaţi să facă acest lucru,” a spus dr. Fauci.

El este printre primii care au primit, în faţa camerelor de luat vederi o doză din vaccinul produs de Moderna, dezvoltat în parteneriat cu Institutul Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase pe care l-a condus din 1984.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici