În ce context şi-ar dori Vladimir Putin să se întâlnească cu Donald Trump

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat disponibilitatea de a avea o întrevedere cu omologul său din Statele Unite, Donald Trump, în cazul în care Finlanda va găzdui un summit pe problematica din zona Arctica, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

2528 afișări
Imaginea articolului În ce context şi-ar dori Vladimir Putin să se întâlnească cu Donald Trump

Vladimir Putin exprimă disponibilitatea de a se întâlni cu Donald Trump

Nu este prima dată când Vladimir Putin evocă ideea unei întrevederi cu Donald Trump. Moscova speră la o relansare a relaţiilor cu Moscova, dar perspectivele optimiste faţă de raporturile cu Administraţia Donald Trump au fost obstrucţionate de investigaţia Congresului Statelor Unite privind posibilele ingerinţe ale Rusiei în campania electorală din SUA.

În cursul unui discurs rostit la Forumul Arctic din Arhanghelsk, Vladimir Putin a reiterat că ar fi bucuros să aibă o întrevedere cu Donald Trump în cursul unui summit al naţiunilor care deţin teritorii în regiunea Arctică.

Preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, a cărui ţară va prelua conducerea prin rotaţie a Consiliului Arctic în mai, s-a declarat onorat să poată găzdui o asemenea întrevedere.

În discursul de joi, Vladimir Putin a catalogat din nou drept "lipsite de fundament", acuzaţiile privind implicarea Rusiei în campania electorală din Statele Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici