În timp ce la Moscova are loc parada de Ziua Victoriei, patru rachete au lovit zona Odesa

Patru rachete de „înaltă precizie" au lovit zona Odesa, anunţă, luni, armata ucraineană, potrivit Sky News.

1100 afișări
Imaginea articolului În timp ce la Moscova are loc parada de Ziua Victoriei, patru rachete au lovit zona Odesa

Reprezentanţii armatei ucrainene au declarat că patru rachete Onyx de înaltă precizie au lovit zona Odesa din sudul Ucrainei. Se pare că rachetele au fost lansate din peninsula Crimeea controlată de Rusia.

Nu se cunosc detalii despre ţintele rachetelor şi despre eventualele victime şi pagube.

Autorităţile avertizează că atacurile ar putea continua şi fac apel la populaţie să fie atentă şi să evite deplasările în zonele publice.

Tot luni, au fost pornite sirenele sistemului de apărare anti-aeriană din Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici