Incendiu în Dubai: 16 morţi şi 9 răniţi într-un bloc de apartamente

Un incendiu a cuprins o clădire de apartamente dintr-un cartier vechi din Dubai, în Emiratele Arabe Unite, provocând moartea a cel puţin 16 persoane şi rănirea altor nouă, au anunţat duminică autorităţile.

1245 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Dubai: 16 morţi şi 9 răniţi într-un bloc de apartamente

Incendiu în Dubai: 16 morţi şi 9 răniţi într-un bloc de apartamente

Ziarul de stat The National a citat pentru bilanţul victimelor un comunicat al Protecţiei Civile din Dubai.

Incendiul a avut loc sâmbătă în cartierul Al Ras din Dubai, un labirint strâns de străzi şi alei care găzduieşte unul dintre cele mai vechi cartiere ale oraşului, relatează The Associated Press.

Al Ras găzduieşte, de asemenea, piaţa de condimente din Dubai, o atracţie turistică majoră în apropiere de Dubai Creek.

Nu este cunoscută deocamdată cauza incendiului, dar există indicii că ar exista probleme în clădirea de apartamente cu cinci etaje.

Apărarea Civilă "a subliniat importanţa ca proprietarii şi locuitorii clădirilor rezidenţiale şi comerciale să respecte pe deplin cerinţele şi liniile directoare privind securitatea şi siguranţa pentru a evita accidentele şi a proteja vieţile oamenilor".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici