Incendiu la o bază militară din Crimeea: 2.000 de persoane evacuate, o autostradă a fost închisă

Un incendiu care a izbucnit la baza militară de antrenament din districtul Kirovske din Peninsula Crimeea a forţat evacuarea a peste 2.000 de persoane şi închiderea unei autostrăzi din apropiere, a declarat miercuri guvernatorul Crimeei, susţinut de Moscova.

1533 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o bază militară din Crimeea: 2.000 de persoane evacuate, o autostradă a fost închisă

"Este planificată evacuarea temporară a locuitorilor din patru aşezări, este vorba de peste 2.000 de persoane", a declarat guvernatorul instalat de Rusia în Crimeea, Serghei Aksionov, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

El a precizat anterior că autostrada Tavrida din apropiere a fost închisă parţial. Nu a fost dat niciun motiv pentru închidere.

Canalele ruseşti de Telegram care au legături cu serviciile de securitate ale Rusiei şi mass-media ucrainene au raportat că un depozit de muniţie a luat foc la bază după atacul aerian ucrainean de peste noapte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici