Incendiu la sediul Ministerului egiptean de Interne din Cairo - FOTO

Clădirea Ministerului egiptean de Interne, din centrul oraşului Cairo, a fost cuprinsă de flăcări marţi, în urma unui protest la care au participat mii de angajaţi ai instituţiei în cursul zilei, relatează CNN.

16 afișări
Imaginea articolului Incendiu la sediul Ministerului egiptean de Interne din Cairo - FOTO

Incendiu la sediul Ministerului egiptean de Interne din Cairo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginile filmate la locul incendiului prezintă flăcări pe acoperişul clădirii, deasupra căreia se ridică un nor de fum negru. Numeroase persoane puteau fi văzute ieşind din clădire.

Mii de angajaţi ai ministerului, între care numeroşi poliţişti, au protestat paşnic marţi dimineaţă şi după-amiază la sediu, cerând în special salarii mai mari.

Protestatarii au negat că ei ar fi declanşat incendiul, precizând că acesta a izbucnit în interior.

Înaintea izbucnirii incendiului, mii de manifestanţi au plecat de la Ministerul de Interne şi s-au îndreptat spre Piaţa Tahrir, sediul televiziunii de stat şi al postului de radio.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici