Incendiu puternic, izbucnit în comitatul West Yorkshire din Marea Britanie

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară în zona Saddleworth Moor din comitatul West Yorkshire din Marea Britanie, au anunţat autorităţile locale, menţionând că flăcările au cuprins o zonă de aproximativ 1,5 kilometri pătraţi, conform Sky News.

178 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic, izbucnit în comitatul West Yorkshire din Marea Britanie

Incendiu puternic, izbucnit în comitatul West Yorkshire din Marea Britanie

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 19.30 (21.30, ora României).

Laura Boocock, reprezentant al Departamentului de Pompieri din comitatul West Yorkshire, a declarat că incendiul este „printre cele mai mari incidente de acest gen din zona mlăştinoasă”.

La faţa locului se află cinci echipaje de pompieri. Momentan nu au fost raportate victime.

Autostrada A62 a fost închisă între oraşele Colne Valley şi Diggle, pe ambele sensuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici