Incident în Franţa. Cel puţin un mort, după ce un individ înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane | VIDEO

Cel puţin o persoană a murit, iar alte nouă au fost rănite sâmbătă în localitatea Villeurbanne, în apropiere de Lion, Franţa, într-un atac suspect cu cuţit din Franţa, a informat o sursă din Poliţie, citată de site-ul postului France 24 şi agenţia Reuters.

374 afișări
Imaginea articolului Incident în Franţa. Cel puţin un mort, după ce un individ înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane | VIDEO

Cel puţin o persoană a murit într-un atac cu cuţit în Franţa

Un suspect a fost deja reţinut, a mai informat sursa. O altă sursă a anunţat că suspectul era de naţionalitate afgană.

Poliţia a mai informat că motivul din spatele atacului, care a avut loc în jurul orei 1430 GMT, nu este cunoscut încă.

Sursele susţin că un al doilea suspect este căutat de autorităţi.

Suspectul ar fi atacat civili care se aflau într-o staţie de autobuz.

Acesta ar fi fugit într-o staţie de metro înainte de a fi reţinut de oameni, a informat primarul oraşului Lion.

 

 

Taguri:
franţa,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici