INCIDENT ŞOCANT Irlanda de Nord: Cinci români au fost bătuţi cu sălbăticie, cu bâte de baseball. Agresorii purtau cagule

Mai mulţi presupuşi naţionalişti nord-irlandezi au pătruns într-o casă din localitatea Newtownabbey din Irlanda de Nord şi au bătut cu bâte de baseball cinci români care locuiau acolo, potrivit unor oficiali, ce au precizat că există suspiciuni că ar fi vorba de o "agresiune motivată de xenofobie".

4647 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ŞOCANT Irlanda de Nord: Cinci români au fost bătuţi cu sălbăticie, cu bâte de baseball. Agresorii purtau cagule

INCIDENT ŞOCANT Irlanda de Nord: Cinci români au fost bătuţi sălbăticie, cu bâte de baseball. Agresorii purtau cagule

Oficiali locali au afirmat marţi că se crede că atacul a fost comis de naţionalişti nord-irlandezi.

Cei cinci români au fost răniţi, însă doar în cazul unuia dintre aceştia a fost necesară transportarea la spital, informează publicaţia The Belfast Telegraph.

Vecinii care au observat atacul au declarat că mai mulţi agresori ce purtau cagula, înarmaţi cu bâte de baseball, au pătruns în casa locuită de români spărgând mai multe ferestre şi au devastat interiorul locuinţei.

Numeroşi politicieni locali s-au declarat şocaţi de incidentul care s-a produs duminică seară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici