India, China, Algeria, Venezuela şi Vietnam, principalii importatori de armament rusesc

India, China, Algeria, Venezuela şi Vietnam sunt principalii importatori de armament rusesc, anunţă directorul-adjunct al Serviciului federal rus de cooperare militară şi tehnică, Aleksandr Fomin, citat de pagina online a RIA Novosti.

160 afișări
Imaginea articolului India, China, Algeria, Venezuela şi Vietnam, principalii importatori de armament rusesc

India, China, Algeria, Venezuela şi Vietnam, principalii importatori de armament rusesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cele cinci ţări sunt principalii noştri parteneri în domeniul cooperării militare şi tehnice", precizează Fomin, fără a exclude posibilitatea ca Vietnamul să ajungă pe poziţia a doua în această listă. "Considerăm Vietnamul un partener foarte important şi dezvoltăm cooperarea cu această ţară", adaugă oficialul rus.

În 2009, Rusia şi Vietnamul au semnat un contract pentru achiziţionarea de către Hanoi a şase submarine hibrid - electrice şi pe motorină -, precum şi pentru crearea infrastructurii necesare exploatării submersibilelor în fosta bază rusă de la Cam Ranh.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici