Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Donald Trump: Am discutat despre admiterea României în programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că a discutat cu şeful de stat american Donald Trump despre admiterea României în programul Visa Waiver, evitând însă să spună dacă s-au făcut paşi concreţi pentru eliminarea acestor vize.

2552 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Donald Trump: Am discutat despre admiterea României în programul Visa Waiver

Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Donald Trump: Am discutat despre admiterea României în programul Visa Waiver

"Am discutat şi despre admiterea României în programul Visa Waiver, foarte importantă pentru cetăţenii români", a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă s-au făcut paşi concreţi în privinţa eliminării vizelor, şeful de stat român a replicat: "Preşedintele Trump este foarte interesat de această tematică şi sunt convins că specialiştii din administraţia americană, împreună cu specialiştii noştri, vor găsi cele mai bune căi pentru a continua o îmbunătăţire a acestor aspecte".

Klaus Iohannis a fost primit, marţi, de preşedintele american Donald Trump la Casa Albă, fiind pentru a doua oară, după întâlnirea din 9 iunie 2017, când cei doi preşedinţi au o întrevedere în Washington DC, SUA. 

Preşedinţii Klaus Iohannis şi Donald Trump au adoptat, marţi, la Casa Albă, o declaraţie comună privind întărirea relaţiilor România-SUA, şeful statului spunând că întâlnirea cu omologul american a fost una foarte bună.

Donald Trump, a afirmat, cu ocazia întrevederii cu omologul său român, Klaus Iohannis, intenţia consolidării parteneriatului cu România, prin intensificarea relaţiilor bilaterale militare şi comerciale, precum şi prin susţinerea eforturilor de eliminare a vizelor pentru români.

Taguri:
iohannis,
trump,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici