Ion Cristoiu spune că Trump e ca un chirurg care a scos totul

  • Donald Trump a deschis multe din problemele Americii
  • Ion Cristoiu aseamănă America cu un pacient cu toate organele scoase
  • Biden trebuie să refacă acum America şi nu va fi simplu
3695 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu spune că Trump e ca un chirurg care a scos totul

Ion Cristoiu spune că Trump e ca un chirurg care a scos totul

Joe Biden este anunţat ca viitorul preşedinte al Statelor Unite, chiar dacă echipa de campanie a lui Trump, în frunte cu preşedintele actual, încă nu recunoaşte oficial victoria candidatului democrat. Însă nu va fi deloc uşor pentru Biden să preia ce-a lăsat în urmă administraţia Trump.

Ion Cristoiu spune că Trump s-a apucat de foarte multe lucruri şi a rezolvat doar câteva

„Principalul motiv pentru care nu i-au ieşit este că el a avut în faţă o clădire şi în loc să înceapă s-o refacă, refacerea o începi cu ceva. E a început şi cu acoperişul şi cu ferestrele, a deschis atâtea probleme pe care le avea America, multe dintre aceste probleme ale Americii erau îngheţate. Problema din Orientul Apropiat, o ştim de 50 de ani, pare nerezolvată. El a venit şi a zis hai să facem ceva.

O chestiune îngheţată era Coreea de Nord. Până la urmă, cât de cât a dezgheţat. O altă problemă îngheţată era concurenţa uriaşă chinezeascăDeci o serie întreagă de probleme, apropo şi de stil de conducere, au fost scoase la iveală. Putem spune că Donald Trump este un chirurg care deja a scos totul”, spune Ion Cristoiu.

Joe Biden şi Kamala Harris au acum dificila misiune de a pune toate lucrurile la loc, iar Ion Cristoiu îţi vorbeşte despre revoluţiile produse de Donald Trump.

„Pacientul e pe masă, deja are aici inimă, totul e scos, este un pacient din care s-a scos totul şi trebuie puse piesele la loc şi dintre care una sau două trebuie reparate. El numai le-a scos, dar aceste lucruri nu le poţi pune aşa, la unele trebuie să te uiţi dacă mai trebuie reparate sau nu. De exemplu, cu ieşirea din tratatul climateric. El a pus înainte economia şi, în acelaşi timp, a spus hai să nu fim ipocriti, că toată lumea semnează tratatul ăsta, dar nu-l respectă nimeni, îl respectăm numai noi. Asta a fost una din revoluţiile produse de el. Pentru că această corectitudine politică transformase pe toţi oamenii lumii în nişte ipocriţi. N-avem voie să zicem de ăia, că nu e corect politic. Dar problemele rămâneau, ura rămânea”, consideră editorialistul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici