Iran, avertisment de ultimă oră pentru Israel: Militanţii islamişti aşteaptă cu "degetele pe trăgaci"

Militanţii islamişti aşteaptă cu "degetele pe trăgaci" în timpul războiului dintre Israel şi Hamas, a declarat guvernul iranian, adăugându-se astfel avertismentelor că bătălia ar putea declanşa un conflict mai amplu în regiune.

3767 afișări
Imaginea articolului Iran, avertisment de ultimă oră pentru Israel: Militanţii islamişti aşteaptă cu "degetele pe trăgaci"

Iran, avertisment de ultimă oră pentru Israel: Militanţii islamişti aşteaptă cu "degetele pe trăgaci"

Ministrul iranian de externe, Hossein Amirabdollahian, a declarat sâmbătă că orice răspuns al aşa-numitei Axe a Rezistenţei, care este susţinută de Teheran, ar "schimba harta actuală a teritoriilor ocupate", a relatat presa iraniană.

El a declarat că militanţii islamişti din regiune se bucură de "un nivel ridicat de coordonare" şi au "pus la cale toate scenariile cu degetul pe trăgaci".

Însă, în urma unei călătorii de trei zile în Irak, Liban şi Siria, Amirabdollahian a adăugat că deschiderea de noi fronturi va depinde de acţiunile israeliene.

Comentariile sale vin pe fondul semnalelor din ce în ce mai clare că Israelul va intra în Gaza pentru a emina Hamas. Acest lucru ar putea declanşa un conflict regional mai amplu, atrăgând grupuri susţinute de Iran şi puteri străine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
israel,
razboi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici