Israel a prezentat înregistrarea care ar dovedi că racheta a fost trasă de lângă spitalul din Gaza: "Ce? "E de la noi?" / "Au tras-o din cimitirul din spatele spitalului"

Armata israeliană a prezentat o înregistrare audio prin care militanţii Hamas ar admite că gruparea palestiniană a fost în spatele exploziei de la spitalul din Gaza, potrivit Sky News.

2970 afișări
Imaginea articolului Israel a prezentat înregistrarea care ar dovedi că racheta a fost trasă de lângă spitalul din Gaza: "Ce? "E de la noi?" / "Au tras-o din cimitirul din spatele spitalului"

Israel a prezentat înregistrarea care ar dovedi că racheta a fost trasă de lângă spitalul din Gaza: "Ce? "E de la noi?" / "Au tras-o din cimitirul din spatele spitalului"

Reprezentantul armatei israeliene a prezentat public o înregistrare audio în care ar fi doi militanţi Hamas care vorbesc şi admit că gruparea palestiniană a fost în spatele exploziei de la spital.

Israelul susţine că astfel se dovedeşte că racheta care a distrus spitalul a fost trasă greşit de Jihadul Islamic Palestinian, un grup aliat Hamas. Anterior, Hamas a dat vina pe Israel imediat după producerea exploziei.

Iată transcrierea completă a conversaţiei, potrivit Israelului:

Militant 1: Vă spun că este prima dată când vedem o rachetă ca aceasta căzând şi de aceea spunem că aparţine Jihadului Islamic Palestinian.

Militantul 2: Ce?

Militant 1: Ei spun că aparţine Jihadului Islamic Palestinian.

Militant 2: E de la noi?

Militant 1: Pare!

Militant 2: Cine spune asta?

Militant 1: Ei spun că şrapnelul de la rachetă este local şi nu ca şrapnelul israelian.

Militant 2: Ce spui [nume]?

Tăcere

Militant 2: Dar nu ar fi putut găsi un alt loc unde să explodeze?

Militant 1: Nu contează, da, [nume] au tras-o din cimitirul din spatele spitalului.

Militantul 2: Ce?!

Militantul 1: Au tras-o din cimitirul din spatele Spitalului al Ma'amadani, a tras rău şi a căzut peste ei.

Militantul 2: E un cimitir în spatele lui?

Militant 1: Da, al Ma'amadani este exact în complex.

Tăcere

Militant 2: Unde este când intri în complex?

Militant 1: Mai întâi intri în complex şi nu te duci spre oraş şi este pe partea dreaptă a Spitalului al Ma'amadani.

Militantul 2: Da, ştiu.

Informaţiile nu pot fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici