Israel. Disensiuni în coaliţia de guvernare din cauza Gaza, Netanyahu a anulat o şedinţă a Guvernului

Premierul Benjamin Netanyahu a anulat o şedinţă a Guvernului israelian din cauza disensiunilor dintre membrii coaliţiei de guvernare. Aceştia au puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte situaţia din Gaza după terminarea războiului cu Hamas, potrivit Sky News.

424 afișări
Imaginea articolului Israel. Disensiuni în coaliţia de guvernare din cauza Gaza, Netanyahu a anulat o şedinţă a Guvernului

Israel. Disensiuni în coaliţia de guvernare din cauza Gaza, Netanyahu a anulat o şedinţă a Guvernului

Cabinetul israelian trebuia să se întâlnească pentru a discuta un nou acord cu Hamas privind schimbul de ostatici. Şedinţa a fost anulată de premierul Benjamin Netanyahu din cauza unui punct de pe ordinea de zi care viza situaţia din Gaza după război.

Unul dintre aliaţii premierului nu a dorit ca discuţia să aibă loc şi a respins propunerea ca Autoritatea Palestiniană să fie acceptată la guvernare în Gaza după război. De asemenea, a fost respinsă ideea ca Autoritatea Palestiniană să primească sume de bani, aşa cum au propus americanii.

Fiind sub presiune şi pentru a nu risca ruperea coaliţiei Netanyahu a anulat întâlnirea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici