Israelul este lovit de atacuri teroriste. Un nou atac a avut loc în acestă seară: cel puţin cinci persoane au murit în Tel Aviv

  • Un bărbat înarmat a ucis cel puţin cinci persoane în Bnei Brak, o suburbie ultraortodoxă a oraşului israelian Tel Aviv, înainte de a fi împuşcat mortal.
  • "Din nefericire, trebuie să constatăm că cinci persoane au murit", a declarat Eli Bin, şeful serviciului de urgenţă Magen David Adom.
  • O altă persoană a suferit răni care îi pun viaţa în pericol.
2362 afișări
Imaginea articolului Israelul este lovit de atacuri teroriste. Un nou atac a avut loc în acestă seară: cel puţin cinci persoane au murit în Tel Aviv

Israel lovită de atacuri teroriste. Un nou atac a avut loc în acestă seară: cel puţin cinci persoane au murit în Tel Aviv

Poliţia a precizat într-un comunicat că un bărbat înarmat cu o puşcă de asalt a deschis focul asupra trecătorilor în două locuri diferite din Bnei Brak, în estul Tel Avivului. El a fost împuşcat de poliţişti la faţa locului.

Premierul israelian Naftali Bennett a declarat că ţara este cuprinsă de un "val de terorism arab criminal" şi a convocat o reuniune de urgenţă a înalţilor oficiali din domeniul securităţii.

Atacul este cel mai recent dintr-o serie de incidente. Acesta a avut loc la două zile după un schimb de focuri în oraşul Hadera, soldat cu moartea a doi ofiţeri de poliţie, şi la o săptămână după un atac cu cuţit în oraşul Beer al-Sabe (Be'er Sheva) din sudul Israelului, în care patru persoane au fost ucise.

Statul Islamic a revendicat responsabilitatea pentru ambele atacuri de săptămâna trecută

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici