Italia a raportat 403 cazuri noi de coronavirus şi cinci decese în ultimele 24 de ore

  • Italia a raportat 403 cazuri noi de coronavirus şi cinci decese în ultimele 24 de ore.
  • Bilanţul epidemic a ajuns la 35.405 morţi.
  • Până în prezent, în Italia s-au înregistrat 254.636 de cazuri de coronavirus.
177 afișări
Imaginea articolului Italia a raportat 403 cazuri noi de coronavirus şi cinci decese în ultimele 24 de ore

Profimedia

Italia a înregistrat 403 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus şi cinci decese, în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul italian al Sănătăţii, citat de agenţia de presă Adnkronos.
 
Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, marţi după-amiază, că bilanţul epidemic a ajuns la 35.405 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum este de 254.636.
 
În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 403 cazuri noi de coronavirus, în creştere faţă de ziua anterioară, şi cinci decese.
 
În momentul de faţă, în Italia sunt 15.089 de persoane care au coronavirus. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 204.142.
 
În ultimele 24 de ore, în Italia au fost efectuate 53.000 de analize pentru depistarea coronavirusului, fiind testate 32.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici