Italia a trimis pe capul României un violator în serie. Multiplul infractor este socotit ”pericol public” în Peninsulă, după ce a ispăşit o pedeapsă de 8 ani de închisoare

  • Ţările străine expulzează în România nu doar cerşetori, ci şi infractori periculoşi.
  • Zilele trecute, un ”violator în serie” a fost alungat din Italia, după o serie de infracţiuni cu violenţă.
  • În vârstă de 28 de ani, cetăţeanul român are trecute în cazier alte câteva ”pete negre”.
3937 afișări
Imaginea articolului Italia a trimis pe capul României un violator în serie. Multiplul infractor este socotit ”pericol public” în Peninsulă, după ce a ispăşit o pedeapsă de 8 ani de închisoare

Italia a trimis pe capul României un violator în serie. Multiplul infractor este socotit ”pericol public” în Peninsulă, după ce a ispăşit o pedeapsă de 8 ani de închisoare

Italia a încheiat procedurile de expulzare pentru un cetăţean român în vârstă de 28 ani. Respectivul este considerat un ”pericol public” în Peninsulă prin multitudinea de infracţiuni comite pe teritoriul acestei ţări. Este şi motivul pentru care Italia a decis să-l facă ”pachet” şi să-l trimită României.


Românul tocmai a fost eliberat dintr-o puşcărie din Forli, unde şi-a petrecut ultimii 8 ani. A fost condamnat pentru mai mult violuri, victimele fiind minore, scrie publicaţia ”Il Resto Del Carlino”.


Cazierul de ”violator în serie” cuprinde agresiuni îndreptate împotriva unor minori, dintre care unul avea doar 13 ani. Infracţiunile au fost comise pe plajele Ferrara şi Rimini. Individul are şi condamnări anterioare pentru droguri, fraudă computerizată, utilizarea necorespunzătoare a cardurilor de credit şi primirea de bunuri furate.

Odată eliberat din închisoare, bărbatul a fost însoţit de poliţişti la centrul de detenţie pentru străini ilegali din Potenza, după care a fost expediat în România, unde va fi atent monitorizat de către autorităţi.


Italia are o legislaţie specifică în privinţa violurilor. Din 2019 a intrat în vigoare aşa-numitul ”Cod roşu”, care se traduce prin notificarea victimelor vulnerabile ale violenţei, atunci când sunt eliberaţi agresori de asemenea pericol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici