Jaf pe aeroportul din Toronto. Hoţii au furat aur în valoare de 20 de milioane de dolari

Poliţia canadiană investighează furtul unei încărcături de aur şi alte obiecte de valoare de 20 de milioane de dolari dintr-o unitate de depozitare a aeroportului internaţional din Toronto.

1567 afișări
Imaginea articolului Jaf pe aeroportul din Toronto. Hoţii au furat aur în valoare de 20 de milioane de dolari

Sursa foto: Twitter

Marfa a fost raportată dispărută după ce a sosit cu o aeronavă luni seara, a declarat joi inspectorul de poliţie regional Peel Stephen Duivesteyn, într-o conferinţă de presă.
 
Inspectorul Duivesteyn a spus că, după aterizarea aeronavei, încărcătura a fost descărcată şi dusă la o unitate de depozitare, în conformitate cu procedura normală.
 
Dar a dispărut ceva timp după aceea, scrie abcnews
 
„După sosirea sa, această marfă de mare valoare a fost scoasă prin mijloace ilegale din instalaţia de depozitare”, a spus el.
 
Autoritatea Aeroporturilor din Greater Toronto (GTAA) a declarat că este la curent cu furtul, adăugând că hoţii au accesat partea publică a unui depozit închiriat unei terţe părţi, în afara liniei de securitate primară a GTAA.
 
Furtul „nu a implicat accesul la aeroport în sine şi nu a reprezentat o ameninţare pentru pasageri sau personalul GTAA”, a declarat GTAA într-un comunicat joi seara.
 
Încărcătura a fost semnalată dispărută la poliţie la scurt timp mai târziu.
 
Inspectorul Duivesteyn nu a spus de unde a venit aeronava care transporta marfa şi nici destinaţia sa finală.
 
„Acest lucru este foarte rar”, a spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici