Joe Biden şi fiul său sunt acuzaţi de un senator republican că au primit mită de 5 milioane de dolari de la o firmă ucraineană. Republicanul a publicat un document de la FBI

  • Un senator republican a publicat un document de la FBI.
  • Documentul conţine o acuzaţie gravă la adresa familiei prezidenţiale.
  • Joe Biden şi fiul său ar fi primit mită de la o companie ucraineană.
1822 afișări
Imaginea articolului Joe Biden şi fiul său sunt acuzaţi de un senator republican că au primit mită de 5 milioane de dolari de la o firmă ucraineană. Republicanul a publicat un document de la FBI

AP News

Chuck Grassley, care face parte din Comitetul Judiciar al Senatului, a spus: „Poporul american poate acum să citească singur acest document”.

Documentul dezvăluit este un raport intern al FBI din iunie 2020 care prezintă afirmaţiile unui informator străin.

Nu există nicio dovadă că Joe Biden ar fi primit plăţi din Ucraina, transmite CNN. Înalţi republicani ai Congresului au recunoscut că acuzaţia nu este verificată.

Documentul susţine că Hunter Biden a fost angajat de compania energetică ucraineană, Burisma, în 2013, potrivit BBC

De asemenea, susţine că Burisma i-ar fi oferit o mită în valoare de 5 milioane de dolari către „Biden” ca parte a eforturilor sale de a-l înlătura pe procurorul general al Ucrainei la acea vreme, Viktor Shokin.

Potrivit documentului, sunt şi înregistrări audio.

Vicepreşedintele Joe Biden a făcut presiuni publice pentru înlăturarea lui Shokin, ca parte a unui efort mai amplu al administraţiei Obama şi aliaţilor americani. Administraţia Obama se temea că acesta nu era eficient în combaterea corupţiei din Ucraina.

Reprezentanţii republicani au lansat o anchetă asupra familiei Biden încă de anul trecut. 

Chuck Grassley (n.1933) este senator republican de Iowa din 1981 în cadrul Congresului american, colaborând cu preşedinţii republicani Ronald Reagan şi George W. Bush. 

Sursa Foto - Public Domain 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici