John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitatea Naţională: Statele Unite nu au fost implicate în atacul cu dronă asupra preşedintelui Nicolas Maduro

John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitatea Naţională, a declarat duminică în cadrul unei emisiuni televizate că Guvernul Statelor Unite nu a fost implicat în atacul din Venezuela din timpul discursului preşedintelui Nicolas Maduro, relatează Reuters.

1510 afișări
Imaginea articolului John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitatea Naţională: Statele Unite nu au fost implicate în atacul cu dronă asupra preşedintelui Nicolas Maduro

John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitatea Naţională: Statele Unite nu au fost implicate în atacul cu dronă asupra preşedintelui Nicolas Maduro

„Pot spune cu cea mai mare siguranţă că Guvernul Statelor Unite nu a fost implicat în incident”, a declarat John Bolton.

Nicolás Maduro, preşedintele Venezuelei, a fost vizat sâmbătă de un atac cu drone încărcate cu exploziv, în Caracas, în timp ce ţinea un discurs în cadrul aniversării a 81 de ani ai armatei naţionale.

Maduro consideră că atacul a fost comis de către Columbia, cu ajutor din partea unor organizaţii americane. Acesta nu are „nicio îndoială că preşedintele columbian Juan Manuel Santos este în spatele atacului”.

Şapte soldaţi au fost răniţi în timpul atacului. Autorităţile au arestat mai multe persoane suspecte că ar fi fost implicate în atac.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici