John McCain va candida pentru un nou mandat de senator în 2010

Fostul candidat republican la preşedinţia Statelor Unite, senatorul de Arizona, John McCain, în vârstă de 72 de ani, a anunţat marţi că intenţionează să îşi continue cariera politică în Senat şi va candida din nou în 2010.

8 afișări
Imaginea articolului John McCain va candida pentru un nou mandat de senator în 2010

John McCain va candida pentru un nou mandat de senator în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timpul unei conferinţe de presă în fieful său din Arizona, la Phoenix, el a respins ideea unei noi candidaturi la preşedinţie, precizând că obiectivul său este de a ocupa din nou un fotoliu de senator în 2010.

Întrebat despre o eventuală candidatură la postul de guvernator al statului Arizona, eliberat de democratul Janet Napolitano, favorită pentru a conduce Departamentul de Securitate Internă în administraţia lui Barack Obama, McCain a declarat că atenţia sa va rămâne "concentrată pe realegerea în Senat".

Senatorul McCain şi-a reluat locul în Senat săptămâna trecută, cu prilejul unei sesiuni dedicate reflectării asupra unui eventual plan de relansare economică şi asupra măsurilor pentru producătorii de automobile propuse de democraţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici