Julian Assange se căsătoreşte în închisoarea Belmarsh

  • Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se va căsători cu Stella Moris pe 23 martie, în închisoarea de maximă siguranţă Belmarsh.
  • El va purta un kilt creat de Vivienne Westwood, creatoare care va concepe şi rochia de mireasă a viitoarei doamne Assange, de profesie avocat.
1005 afișări
Imaginea articolului Julian Assange se căsătoreşte în închisoarea Belmarsh

La căsătoria dintre fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, şi avocata Stella Moris, care va avea loc în închisoarea Belmarsh, pe 23 martie, vor putea participa doar patru invitaţi, potrivit The Guardian.

Vivienne Westwood va crea rochia de mireasă pentru logodnica lui Assange, avocata Stella Moris, în vârstă de 50 de ani, şi un kilt pentru Assange, ai cărui părinţi au legături cu Scoţia.

Designerul a fost un susţinător fervent al lui Assange.

Moris, care l-a întâlnit pe Assange pe când acesta locuia în ambasada Ecuadorului din Londra şi căuta azil politic, se va căsători cu fondatorul WikiLeaks în închisoarea de înaltă securitate, la aproape trei ani de la arestarea sa.

Cuplul are doi copii.

Moris, care a vorbit duminică cu logodnicul ei, a declarat pentru agenţia de ştiri PA că amândoi sunt „foarte entuziasmaţi", în ciuda restricţiilor impuse în ziua ceremoniei.

Ea a spus că aşteaptă să afle dacă li se permite un fotograf şi că invitaţii vor trebui să plece imediat după aceea, în ciuda faptului că nunta va avea loc în timpul orelor normale de vizită.

„Evident, suntem foarte entuziasmaţi, chiar dacă circumstanţele sunt foarte restrictive", a spus ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici