Jurnaliştii răniţi în Homs au ajuns în timpul nopţii în Liban şi sunt în siguranţă

Jurnaliştii Edith Bouvierm şi Paul Conroy, răniţi în urmă cu o săptămână în timpul unui bombardament al armatei siriene asupra unui cartier din Homs, au ajuns marţi în Liban, conform declaraţiei unui oficial libanez.

118 afișări
Imaginea articolului Jurnaliştii răniţi în Homs au ajuns în timpul nopţii în Liban şi sunt în siguranţă

Paul Conroy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jurnaliştii Edith Bouvier şi Paul Conroy au ajuns în timpul nopţii în Liban şi sunt în siguranţă", a adăugat oficialul.

"Ştim că cei doi au ajuns în timpul nopţii în Liban. Paul Conroy este la ambasada Marii Britanii, în condiţii bune. Edith Bouvier se află şi ea în Liban dar nu avem informaţii despre locul unde se află", a adăugat oficialul.

Fotoreporterul britanic Paul Conroy a ajuns marţi în Liban după ce a fost scos din Homs de către militanţi, oraş bombardat pentru a 25-a zi consecutivă.

Cei doi jurnalişti au fost răniţi miercuri în cartierul Baba Amr în timpul unui bombardament care a dus la moartea jurnalistei Sunday Times, Marie Colvin, şi a fotoreporterului francez, Remi Ochlik.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici