Kim Jong-Un: Viitoarea întrevedere cu Donald Trump reprezintă o şansă istorică de a construi un "viitor mai bun"

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat că întrevederea sa cu preşedintele american Donald Trump reprezintă o şansă "istorică" de a construi un "viitor bun", a informat joi agenţia publică de ştiri KCNA după ce liderul regimului de la Phenian s-a întâlnit cu şeful diplomaţiei americane.

879 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-Un: Viitoarea întrevedere cu Donald Trump reprezintă o şansă istorică de a construi un "viitor mai bun"

Kim Jong-Un afirmă că viitoarea sa întrevedere cu Trump reprezintă o şansă de a construi un "viitor mai bun"

Mike Pompeo, secretarul american de Stat, a fost miercuri în vizită la Phenian pentru a discuta despre viitoarea întrevedere între Kim Jong-Un şi Donald Trump.

"(Kim Jong-un) a declarat că viitorul summit Coreea de Nord-SUA va fi o întâlnire istorică, primul pas către dezvoltarea schimbărilor pozitive în Peninsula Coreeană şi construirea unui viitor mai bun", a relatat KCNA, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

Întâlnirea dintre oficialul american şi liderul nord-coreean a avut loc la Hotelul Koryo din Phenian. Secretarul de Stat al SUA a afirmat că încă sunt multe provocări în calea rezolvării crizei nord-coreene.

Cu ocazia vizitei lui Pompeo, regimul Kim Jong-Un a eliberat trei cetăţeni americani care erau deţinuţi în Coreea de Nord.

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că va anunţa în trei zile locul unde se va desfăşura summitul istoric la care vor participa cei doi lideri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici