"Knockout", jocul periculos răspândit printre tinerii din Statele Unite. O persoană a murit din cauza sa - VIDEO

Un joc foarte periculos, care a dus la decesul unui persoane, a apărut în Statele Unite. Jocul s-a răspândit cu repeziciune printre tinerii americani, mai multe atacuri fiind raportate poliţiei din New York.

538 afișări
Imaginea articolului "Knockout", jocul periculos răspândit printre tinerii din Statele Unite. O persoană a murit din cauza sa - VIDEO

"Knockout", jocul periculos răspândit printre tinerii din Statele Unite. O persoană a murit din cauza sa

Jocul "Knockout" se practică în grup, membrii grupului alegându-şi o victimă şi lovind-o pe nepregătite.

Cel mai recent atac a avut loc săptămâna trecută în Crown Heights, Brooklyn, unde un grup de zece tineri a urmărit un bărbat. După ce l-au lovit, tinerii au mers mai departe, informează foxnews.com.

New York nu este singurul oraş în care este practicat jocul "Knockout". Tamera Jackson (27 de ani), din Washington DC, povesteşte că mai mulţi tineri aflaţi pe biciclete au urmărit-o, iar unul dintre ei a lovit-o în cap. Ei au plecat apoi râzând.

Ralph Santiago (46 de ani), din New Jersey, a murit după ce a fost atacat şi lovit de un grup. Atunci când a fost descoperit, Santiago avea gâtul rupt.

Atacuri similare au avut loc în St. Louis şi Pittsburgh. Un profesor a fost lovit de un băiat de 15 ani în Pittsburgh, adolescentul fiind acuzat de vătămare corporală. 

Care este scopul acestui joc? Într-un clip de pe YouTube acesta este dezvăluit chiar de un tânăr: "distracţia".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici