Lideri UE merg la Casa Albă. Vor analiza cu Joe Biden crizele mondiale şi relaţiile economice

Preşedintele SUA se întâlneşte cu liderii UE pentru a discuta crizele mondiale şi relaţiile economice dintre cele două părţi, potrivit Reuters.

357 afișări
Imaginea articolului Lideri UE merg la Casa Albă. Vor analiza cu Joe Biden crizele mondiale şi relaţiile economice

Lideri UE merg la Casa Albă. Vor analiza cu Joe Biden crizele mondiale şi relaţiile economice

Preşedintele SUA Joe Biden îi va primi vineri pe şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

Ei vor discuta despre războiul dintre Israel-Hamas, despre sprijinul pentru Ucraina în conflictul cu Rusia şi despre relaţiile economice dintre SUA şi UE.

Experţii cred că discuţiile se vor axa în special pe crizele provocate de cele două războaie. Totuşi, părţile trebuie să abordeze şi disputele comerciale de lungă durată care par din ce în ce mai greu de soluţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici