Locuitorii din Bucea povestesc că „ruşii trăgeau sălbatic”. Cameră de tortură cu 5 cadavre şi s-a aflat identitatea comandantului trupelor

Apar mărturii despre măcelul soldaţilor ruşi în Bucea. „Ruşii din Bucea? Nu au evacuat zona, ci au tras. Şi cu nişte tancuri au spart prin case”, spun locuitorii.

15043 afișări
Imaginea articolului Locuitorii din Bucea povestesc că „ruşii trăgeau sălbatic”. Cameră de tortură cu 5 cadavre şi s-a aflat identitatea comandantului trupelor

Locuitorii din Bucha povestesc că „ruşii trăgeau sălbatic”. Cameră de tortură cu 5 cadavre şi s-a aflat identitatea comandantului trupelor

„Oroarea din satul nostru a început în după-amiaza zilei de 4 martie, când vreo douăzeci de tancuri ruseşti au traversat acest drum în coloane şi au început să tragă sălbatic cu kalaşnikov asupra caselor noastre şi asupra maşinilor pe lângă care treceau, strivindu-le”.

Armata ucraineană a găsit la Bucea o cameră de tortură folosită de soldaţii ruşi cu cadavrele a 5 civili aplecaţi înainte şi cu mâinile legate la spate, a transmis agenţia UNIAN. Trupele ruse au folosit subsolul unui sanatoriu local pentru copii numit „Radiant”.

Surse mass-media ucrainene au dat publicităţii în această dimineaţă informaţii despre identitatea presupusului comandant al trupelor ruse de la Bucea, responsabil de masacrul. Potrivit activiştilor InformNapalm, unitatea militară 51460, brigada 64 de artilerie motorizată implicată în crime de război din Bucea, era comandată de locotenent-colonelul Omurbekov Asanbekovici.

InformNapalm a publicat şi datele personale ale locotenentului colonel pe Telegram: email, adresa şi numărul de telefon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici