Lovitură pentru spanioli: "boom" al îmbolnăvirilor când credeau că au trecut de vârf. Vestea bună este că numărul deceselor scade

  • După mai multe zile în care numărul îmbolnăvirilor raportate zilnic a fost descrescător, menţinându-se în jurul a 4.000, Spania a cunoscut astăzi un "boom"
  • Spania a declarat astăzi 6.740 noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19
  • Totuşi, numărul deceselor este în scădere, iar cel raportat pentru ultimele 24 ore este 367
4300 afișări
Imaginea articolului Lovitură pentru spanioli: "boom" al îmbolnăvirilor când credeau că au trecut de vârf. Vestea bună este că numărul deceselor scade

Lovitură pentru spanioli: "boom" al îmbolnăvirilor când credeau că au trecut de vârf. Vestea bună este că numărul deceselor scade

Spania a înregistrat cel mai mic număr de decese din ultima lună. 367 de oameni au murit în această ţară în ultimele 24 de ore. Vestea proastă primită de spanioli este că numărul noilor cazuri de îmbolnăvire a cunoscut o explozie.
 
Potrivit autorităţilor de la Madrid, 6.740 de oameni au fost diagnosticaţi pozitiv în ultimele 24 de ore, cea mai masivă creştere din data de 4 aprilie, când au fost raportaţi 7.026 cazuri noi. Creşterea este cu peste două mii de cazuri zilnice faţă de raportările din ultima săptămână.
 
Regiunea Madrid este cea mai afectată, cu 1.097 dintre noile cazuri, fiind urmată de Catalonia, cu 652 cazuri.
 
Autorităţile spanioli spun că vârful deceselor a fost consemnat pe 2 aprilie, când 950 oameni şi-au pierdut viaţa în decurs de 24 de ore.
 
Creşterea abruptă a îmbolnăvirilor vine într-un moment în care premierul Pedro Sanchez a început să vorbească despre o relaxare a restricţiilor privind starea de carantină.
 
22.524 au murit în Spania de la începutul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici