Macedonia şi Kosovo au semnat un acord privind delimitarea frontierei de stat

Reprezentanţi ai Macedoniei şi Kosovo au semnat vineri un acord referitor la delimitarea frontierei de stat, se arată într-un comunicat al Ministerului macedonean de Externe, citat de agenţia Tanjug, relatează postul B92 în pagina electronică.

26 afișări
Imaginea articolului Macedonia şi Kosovo au semnat un acord privind delimitarea frontierei de stat

Macedonia şi Kosovo au semnat un acord privind delimitarea frontierei de stat

O comisie tehnică mixtă pentru "demarcarea şi conturarea frontierei de stat între Republica Macedonia şi Kosovo" s-a reunit vineri, potrivit comunicatului citat.

Preşedinţii comisiei tehnice mixte, Todor Nanev şi Bekim Colaku, au "semnat un protocol care descrie procesul de demarcare, conform planului (întocmit de Martti) Ahtisaari", precizează comunicatul.

Potrivit acordului, comisia va "realiza demarcarea în decurs de un an, conform Tratatului privind Descrierea Frontierei de Stat din 2001 şi acestui document".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici