Macron analizează posibilitatea unei deplasări în Ucraina, după vizitele în România şi Republica Moldova

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, analizează posibilitatea efectuării unei deplasări în Ucraina, afirmă surse politice franceze citate de postul RMC/BFMTV, în contextul în care săptămâna viitoare liderul de la Paris are programate vizite în România şi Republica Moldova.

573 afișări
Imaginea articolului Macron analizează posibilitatea unei deplasări în Ucraina, după vizitele în România şi Republica Moldova

Preşedinţia Franţei a transmis că este analizată posibilitatea unei vizite a preşedintelui Emmanuel Macron în Ucraina, subliniind însă că nu a fost fixată nicio dată. "Preşedintele a spus permanent că este analizată posibilitatea unei deplasări la Kiev", a afirmat vineri un oficial de la Palatul Elysée.

Emmanuel Macron discută frecvent prin telefon cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, iar cea mai recentă convorbire a avut loc joi.

Emmanuel Macron va efectua marţi şi miercuri vizite în România şi Republica Moldova. Marţi seară, preşedintele Franţei se va întâlni cu militari francezi staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, iar miercuri dimineaţă va avea o întrevedere, în acelaşi loc, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Tot miercuri, Emmanuel Macron se va deplasa în Republica Moldova, pentru o întâlnire cu preşedintele Maia Sandu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici