Majoritatea italienilor nu-l mai vor pe Berlusconi în politică

Peste 70 la sută dintre alegătorii din Italia nu sunt de acord cu intenţia fostului premier Silvio Berlusconi de a candida din nou în viitorul scrutin parlamentar anticipat, conform unui sondaj de opinie difuzat vineri.

62 afișări
Imaginea articolului Majoritatea italienilor nu-l mai vor pe Berlusconi în politică

Majoritatea italienilor nu-l mai vor pe Berlusconi în politică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sondajului realizat de Institutul SWG, 73 la sută dintre alegători nu sunt de acord cu intenţia fostului premier italian, informează pagina online a agenţiei ANSA.

Douăzeci şi trei la sută dintre susţinătorii formaţiunii lui Berlusconi, Poporul Libertăţii (PdL), nu sunt de acord cu intenţia fostului premier.

În plus, 27 la sută dintre alegătorii PdL cred că ar trebui organizate alegeri primare pentru desemnarea candidatului formaţiunii la funcţia de prim-ministru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici