Malaysia anunţă că au fost şterse date din simulatorul pilotului zborului MH370

Ancheta care-i vizează pe cei 239 de pasageri şi membri ai echipajului zborului MH370 nu a dezvăluit nimic suspect, iar "date" au fost şterse din simulatorul de zbor confiscat la domiciliul pilotului, au anunţat miercuri autorităţile malaysiene.

923 afișări
Imaginea articolului Malaysia anunţă că au fost şterse date din simulatorul pilotului zborului MH370

Reşedinţa unuia dintre piloţi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am primit (rezultatele) verificărilor efectuate asupra profilului pasagerilor de către toate ţările, cu excepţia Ucrainei şi Rusiei", a declarat ministrul malaysian al Transporturilor şi Apărării Hishammuddin Hussein în conferinţa de presă zilnică.

"Pentru moment, nu a fost găsită nicio altă informaţie semnificativă despre pasageri", a adăugat el.

Doi ucraineni şi un rus se aflau la bordul avionului de tip Boeing 777.

De asemenea, examinarea simulatorului de zbor confiscat la domiciliului pilotului avionului a dezvăluit că unele "date" au fost şterse.

"Date au fost şterse din simulator, iar experţi încearcă să le recupereze", a precizat Hishammuddin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici