Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, îi transmite felicitări lui Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al preşedintelui SUA, Barack Obama, un susţinător declarat al lui Donald Trump, i-a transmis felicitări miercuri viitorului lider de la Casa Albă.

2808 afișări
Imaginea articolului Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, îi transmite felicitări lui Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, îi transmite felicitări lui Donald Trump

"Felicitări domnule preşedinte Trump!", a transmis Malik Obama prin Twitter.

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, l-a invitat pe Malik Obama la o dezbatere televizată în campania electorală premergătoare scrutinului prezidenţial.

Malik Obama, născut în Kenya, a criticat-o deschis în mai multe rânduri pe Hillary Clinton, candidatul democrat la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, anunţând că îl susţine pe Donald Trump.

Preşedintele SUA, Barack Obama, nu prea mai are o relaţie în adevăratul sens cu fratele său vitreg Malik Obama, a comentat Casa Albă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici